Who the f*** is Biba? // predstava

Je li ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema.

Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

U kojem su to trenutku mladom paru konci iskliznuli iz ruku – pitanje je na koje će poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela tražiti odgovore. Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, i produkciji B GLAD Produkcije dolazi nova suvremena i urbana hit predstava.

Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the f*** is Biba?!

Autor: Igor Weidlich
Režija: Boris Kovačević
Igraju: Slavko Sobin i Petra Kurtela

Ulaznice po cijeni od 80 kn moguće je kupiti online preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i caffe baru Nad Urom te sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a.

Kako je predstava originalno trebala biti odigrana 31. ožujka, kupljene ulaznice mogu se iskoristiti za novi termin 27. svibnja ili je moguće zatražiti povrat novaca na mjestu gdje su ulaznice kupljene (najkasnije do 27.3.).

HKD svoje gledatelje očekuje potpuno spreman prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Mjere uključuju i novu organizaciju gledališta, a za ovu predstavu za koju su karte prodane još u ožujku, gledatelje će na njihova nova mjesta dopratiti hostese i zaposlenici HKD-a.

Skip to content