VMB Lab u Galeriji Kortil 6 u sklopu izložbe Tisje Kljaković Brajić

Nakon velikog interesa za ljetnu školu u sklopu izložbe Spomenik živom čoviku Tisje Kljaković Braić, 1. i 2. rujna od 9:30 do 14 sati održat će još jedna VMB Lab radionica za djecu u organizaciji Vijeća mladih Benčić.

Karikature će nas inspirirati da sagledamo vlastita humoristična obiteljska iskustva i prenesemo ih na papir – naučiti ćemo što je to karikatura, kako je nastala i po čemu je karikatura umjetnice Tisje Kljaković Braić posebna. To će nas inspirirati za izradu razglednica koje ćemo izraditi sami od početka do kraja – od papira do ilustracija!

Vrijeme je za roditelje
Radionice u ovom ciklusu imaju dio Vrijeme je za roditelje koje će biti posvećeno vodstvu po izložbi za roditelje u kojima će sudjelovati i djeca. Vodstvo će se održati u petak 2. rujna od 13:30 do 14 sati. Molimo da dolazak na vodstvo potvrdite u napomeni.

Prijave
Prijave na sljedećoj poveznici su otvorene do utorka, 30. kolovoza ili do popunjavanja predviđenog broja mjesta na radionici. Najkasnije do srijede 31. kolovoza dobit ćete obavijest o tome jeste li primljeni na radionicu.
Molimo da polaznici sa sobom imaju bočicu za vodu i marendu.

HKD klub
Skip to content