Goran Vugrinec: Detalji

Novi show Gorana Vugrineca donosi priču o svakodnevici koja izgleda kao rutina svih nas, no kad malo bolje pogledamo, zapravo je prepuna duhovitih i smiješnih anegdota. Materijal koji je čekao svoju priliku da zasja obuhvaća dobar dio Goranove karijere i objedinjuje unaprijeđene i nove fore.

U jedno možete biti sigurni, Detalji će vas nasmijati kao i svi Goranovi nastupi do sada. U više od 100 minuta, Detalji će vas smjestiti u situacije u kojima ćete se sigurno prepoznati – od odlaska u kazalište preko problema s dragom nam tehnologijom do nezaobilaznog (ne)razumijevanja s obitelji.

Ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji i 60 kn na dan događanja moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije događanja na na blagajni HKD-a na Sušaku.


Događanje je originalno trebalo biti održano 24. srpnja na otvorenom, na Trgu Riječke rezolucije, ali je zbog najavljene loše vremenske prognoze odgođen na novi termin – 21. rujna u 20 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.
Svi koji su u srpnju kupili ulaznice za „Detalje“ mogu ih iskoristiti i za novi termin, a na njihova nova mjesta uputit će ih hostese HKD-a na dan događanja.
Ulaznice po cijeni od 50 kn moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije predstave na blagajni HKD-a.

HKD klub
Skip to content