Večer bosanskog smjehotresa

Večer bosanskog smjehotresa najbolja je kombinacija koju ste mogli izabrati. Stand up komedija i najbolji vicevi, humoristična noć koju vam donose stopostotni Bosanci Edin i Hazim.

Večer bosanskog smjehotresa je konglomerat istinskog bosanskog humora, prepunog stvarnih događanja i likova kakve možete samo zamisliti, a sada uživo i doživjeti kroz nastup ovoga dvojca u showu koji se ne propušta.

Edin Adilović je doktor veterine ili kako se to u Bosni kaže – najveći hećim. Humorističkim aktivnostima se počeo baviti sasvim slučajno nakon objavljivanja prvog vica konj, magarac i zebra 2017. godine i od tada je prisutan na nastupima po Bosni i Hercegovini, Srbiji i zemljama EU.

Hazim Mujčinović je akademski glumac, stand up komičar, ali ako spojite ta dva zanimanja u Bosni možete dobiti samo porno glumca… ustvari, saznajte više uživo. Show made in Bosnia by Hazim Mujčinović izvođen blizu 1.000 puta na scenama i u klubovima.


Ulaznice po cijeni od 60 kn u pretprodaji / 70 kn na dan predstave moguće je kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave. Obavezno nošenje zaštitne maske.

HKD klub
Skip to content