Udaj se muški

Hit komedija koja će vas nasmijati do suza i izazvati bolove od smijeha – kako to izgleda kada zaručnica hoće glamurozno vjenčanje, a sve mora bit organizirano u 10 dana.

Predstava Udaj se muški prati tri prijatelja. Dobrica, mlak i bez ambicija, doveden je pred svršen čin, njegova djevojka Sandra, žena čvrstog i nemogućeg karaktera želi se vjenčati i preseliti se iz stana svoje majke u Dubai, gdje je dobila posao. Iz Emirata izdaju zadatke za organizaciju vjenčanja telefonom jer imaju samo10 dana do kada će se vratiti u Beograd i vjenčati se.

Problem nastaje kada Dobrica sazna da je Lepi, njegov prijatelj kojem je posudio novac iz vjenčanog fonda, taj novac uložio u posao s lješnjacima koji nisu rodili i posao je propao. Pod budnim okom Tašte, Dobrica, Lepi i Vektor, prijatelji racionalni i odmjereni, upuštaju se u avanturu organiziranja vjenčanja bez novca, uz nemoguće zahtjeve koji dolaze samo od buduće mladenke. Idejama i maštom osnovali su agenciju za organizaciju vjenčanja, raspisuju natječaj i postavljaju oglase ali odaziv nije velik. Jedan se čovjek ipak javlja, prihvaća da bude volonter u izmišljenoj agenciji, ali on ima i tajnu.

Ova komična priča, bez psovki i vulgarnosti, politike i estrade, prepuna je spletki i sitnih laži, začinjena originalnom glazbom, smiješna, ali i gorka priča o našem mentalitetu.

Tekst : Dunja Petrović
Režija : Marija Barne Lipkovski.
Igraju : Snežana Savić, Ratko Tankosić-Sarma, Miloš Đorđević, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur i Aleksandar Jovanović


Ulaznice po cijeni od 70 kn (€9,29) u pretprodaji i 80 kn (€10,62) na dan događanja moguće je kupiti sat vremena prije početka na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

HKD klub
Skip to content