Tri mudraca [Splicka scena]

Najbolji splitski stand-up komičari nakon duuuge pauze napokon se vraćaju u Rijeku sa svojim novim showom, tematskom stand-up predstavom Tri mudraca!

Riječ je o tematskom stand-up comedy showu o religiji (i svemu sličnome) u kojem će Tomislav Primorac, Josip Škiljo i Ivica Lazaneo prosipati svoje mudrosti kroz 90 minuta izvedbe. Ovi mudraci nemaju svoj kult niti sljedbenike, jer ih nitko ne uzima za ozbiljno. Dođite i možda doživite čudesno ozdravljenje – jer smijeh je lijek!

Za sve one koji ih još nisu imali prilike upoznati, SplickaScena je stand-up comedy kolektiv iz Splita. Preko 650.000 ljudi upoznalo ih je gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal Stand-up po splicki koji su objavili na YouTube-u. Osim u Splitu, redovito nastupaju po čitavoj Dalmaciji, Hrvatskoj i šire, a odlične reakcije i odaziv publike neka budu pozivnica za druženje u HKD-u na Sušaku.


Ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 80 kn na dan događanja moguće je kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

HKD klub
Skip to content