Compagnie Dans6t: Telles Quelles / Tels Quels
Telles Quelles

U predstavi Telles Quelles / Tels Quels francuski koreograf Bouziane Bouteldja istražuje priču o pet marokanskih i dvije francuske plesačice te propituje pojam identiteta u pluralističkom i podijeljenom društvu. Ova politički i društveno osviještena predstava bavi se gorućim temama i društvenim pitanjima sa svakog dijela Mediterana i kontradikcijama s kojima se suočava mlađa generacija.

Subverzivni Telles Quelles / Tels Quels počast je želji za slobodom i krhkoj, buntovnoj, poetičnoj i ogorčenoj generaciji u potrazi za sretnim životom.

Po prvi put, u hip hop plesnoj predstavi posvećenoj svakodnevici marokanske mladeži, žene su podjednako vidljive i upečatljive kao i muškarci.

Koreografija: Bouziane Bouteldja
Plesačice (FR): Naïs Haïdar i Allison Benezech
Plesači/ce (MAR) : Zineb Boujema, Fatima Zohra El Moumni, Mouad Aissi, Redouane
Nasry, Soufiane Faouzi Mrani
Oblikovatelj svjetla: Gabriel Epifanio
Kostimografija: Elsa Poissonnet
Produkcija: Gilles Rondot

Izvedba se održava uz podršku regionalnog programa za izvođacke umjetnosti Teatroskop, čiji su osnivači Francuski institut u Parizu, Ministarstvo kulture Republike Francuske i Ministarstvo vanjskih poslova Republike Francuske.


Za događanje nije potrebno posjedovati COVID potvrdu jer se izvodi sa smanjenim kapacitetom gledališta, uz obavezno nošenje zaštitnih maski, mjerenje temperature i upisivanje u evidenciju pri ulasku.

HKD klub
Skip to content