Teatar Luda kuća: Potpuni stranci

Predstava nastala prema filmu Perfetti Sconosciuti iz 2016., jednom od najuspješnijih i najgledanijih talijanskih filmova ikad.

Sedmero dugogodišnjih prijatelja nalaze se u prekrasnom dvorištu jednog od parova kako bi uživali u rijetkoj pomrčini mjeseca uz druženje, jelo i piće. Odluče igrati neobičnu igru – stavljaju mobitele na stol, sve svoje pozive puštaju na zvučniku, a poruke i e-mailove čitaju na glas i dijele ih sa svima. Je li to pametna ideja?

Igraju: Katarina Baban, René Bitorajac, Petra Dugandžić, Ivan Đuričić, Judita Franković Brdar, Mladen Kovačić i Dean Krivačićnkaj, Damir Poljičak i Mladen Kovačić
Režija i adaptacija teksta: René Bitorajac 
Kostimografija:  Ludara team  
Scenografija: René Bitorajac


Ulaznice po cijeni od 100 kn moguće je kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave. Obavezno nošenje zaštitne maske.

HKD klub
Skip to content