Stand up comedy Made in Bosnia [Hazim Mujčinović i Filip Andronik]

Stand up komičari Hazim Mujčinović i Filip Andronik, koji nastupaju u sklopu showa Stand up comedy Made in Bosnia, ponovno su tu! Nakon što se raspao cijeli svijet u protekle tri godine, a sa njima i ovaj komičarski duo, vrijeme je da se krenemo vraćati u normalu unatrag – prvo od sastavljanja Hazima i Filipa, onda vraćanjem cijena goriva na stare, ponovno povećanje pakovanja keksa i tako redom svega što je propalo unatrag koliko nas nije bilo! A za slučaj da mislite da svijet nepovratno ide u propast, nema veze, idemo u propast zajedno.

Njihov show je svojevremeno okarakteriziran kao najpopularniji cjelovečernji stand up show Bosanaca o Bosancima, više stotina puta je izvođen u klubovima u domovini, a i u zemljama regije te inostranstva. Nema gdje nisu nastupali, koje fore izvaljivali i ako vam je neko pričao da je bio na super smiješnom nastupu, velike su šanse da je bio upravo na Stand up comedy in Bosnia. A ako ste vi razmišljali kako to da ovi ostali nastupi nisu smiješni kao taj o kojem su mi govorili – e, to je zato što niste gledali i slušali Hazima i Filipa.

Ako vas je oduvijek vas zanimalo da li Bosanci mogu napisati Ne parkiraj na vrata garaže, a da im sva slova stanu, ili pak zašto u avionima skaču sa sjedišta pri slijetanju kao da se voze autobusom pa ne žele da im promakne stanica, onda je ovaj show prava stvar za vas.

Bosanci dolaze u Hrvatsku! Ovaj put bez miješalica za beton.


Ulaznice po cijeni od 70 kn (€9,29) u pretprodaji i 80 kn (€10,62) na dan događanja moguće je kupiti sat vremena prije početka na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

HKD klub
Skip to content