Premijera dokumentarnog filma „Malik 20 godina rada“

U četvrtak 8.4. u 19:30 sati Kazališna radionica Malik na svom YouTube kanalu s premijerom dokumentarnog filma Malik 20 godina rada obilježava okruglu godišnjicu svojega rada.

Režiju, snimanje intervjua pomoću Zoom platforme i montažu intervjua, fotografija, pozivnica i isječaka iz videa Malikovih predstava potpisuju bivše dugogodišnje polaznice Malika Valentina Ban i Tajana Vučenov. Svojim originalnim mladenačkim pristupom i svježim idejama u situaciji novog normalnog kreirale su nadahnut i veoma emotivan film, rezime svega učinjenog u Malikovih prvih 20 godina rada na polju kazališne umjetnosti djece i mladih i s djecom i mladima u Rijeci.

Iz Malika se zahvaljuju svima koji su intervjuirani u filmu i koji su svatko na svoj način obilježili rad ove kazališne radionice, kao i svima ostalima koji su u nekim dužim ili kraćim vremenskim periodima sudjelovali na bilo koji način u programima Malika i promicanju njegovih ideja na polju kazališta.

Film traje 55 minuta, a 15 minuta poslije premijere organizira se razgovor autorica filma s publikom na Zoom platformi.

Poveznica za premijeru filma:

https://youtu.be/L5DcxitOUsg

Poveznica za razgovor na Zoomu poslije premijere >

Reprize filma prikazivat će i 10. i 12. travnja s početkom u 19:30 sati također na YouTube kanalu Malika, s razgovorom na Zoomu poslije svake reprize. Poveznice za reprize će se objavljivati na vrijeme na web i FB stranicama te Instagramu Malika.

Sva pridruživanja putem poveznica su besplatna.

HKD klub
Skip to content