Port of Dance: Martina Hrlić Rogić / Jezik kože

Koža je najveći organ našeg tijela.
Koža čini 70% prašine u našem domaćinstvu.
Kroz 28 dana promijenimo cijelu kožu.
Koža pamti.
Koža je isto značajna i sveprisutna metafora u hrvatskom jeziku sa širokim spektrom značenja.
20 frazema hrvatskog jezika vezanih uz kožu izvedenih u jednoj koži.
U mojoj koži.

Autorica i izvođačica: Martina Hrlić Rogić
Autor glazbe: Darko Terlević
Oblikovatelj svjetla: Dalibor Fugošić
Projekt je podržan sredstvima Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije

Martina Hrlić Rogić umjetnička je ravnateljica Plesne grupe Flame koju je osnovala pred 17 godina. Podučava contemporary, modern jazz i musical, a koreografira za brojne predstave, performanse, plesna natjecanja, produkcije i festivale. U plesnoj karijeri kao koreografkinja je ostvarila suradnju s Rijekom 2020. kroz koreografiju za Operu industriale na otvorenju Europske prijestolnice kulture, suradnju na više projekata u produkciji HNK Ivana pl. Zajca i Art-kina, sa školom pjevanja Studio Maraton i s vokalno-instrumentalnim ansamblom Intermezzo. U produkciji Plesne grupe Flame Hrlić Rogić je postavila četiri performansa te je režirala i koreografirala ukupno 14 predstava.

Foto i video: Damir Jevtić

Ulaznice po cijeni od 50 kn moguće je kupiti online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije početka predstava na blagajni u PPMHP.


Događanje se organizira uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera i preporuka. Posjetitelji se pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

HKD klub
Skip to content