Teatar Kerekesh: Pokopaj me nježno

Zbog smrtnog slučaja predstava se otkazuje – povrat novaca za ulaznice kupljene online ide automatski, a posjetitelji koji su ulaznice kupili na jednom od fizičkih prodajnih mjesta, molimo da se za povrat jave na isto mjesto od ponedjeljka 2.11.


Ova komedija Kerekesh Teatra bavi se deficitarnim zanimanjem – grobarima. U selu Strahlinec, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”. Uz njegovog, na sve načine ograničenog asistenta, Mišaka, na javni natječaj za posao grobara javili su se: bosanac rovokop Meho Puzić, albanac slastičar Izmet Haljimi, mekani fizioterapeut Robert Fotić i gluhonijemi Miljenko Pavelić. Pripreme za prvi sprovod mogu početi. Pokojnik je… dobrovoljac.

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš
Igraju: Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek, Mijo Pavelko

Kako je predstava originalno trebala biti odigrana 10. travnja, te je došlo do promjene predstave iz “Pod hitno na hitnu” u “Pokopaj me nježno”, kupljene ulaznice mogu se iskoristiti za novi termin 30. listopada ili je moguće zatražiti povrat novaca na mjestu gdje su ulaznice kupljene (najkasnije do 27.3.).

Ulaznice po cijeni od 110 kn moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije predstave na blagajni HKD-a.

Skip to content