Plesna radionica M: Aladin

Predstava Aladin namijenjena je djeci i svim ljubiteljima baleta.

U predstavi koja traje sat vremena i slijedi  klasičnu Disneyevu priču sudjeluju članovi Plesne radionice M dobi od 4 godine na dalje, a gosti su solisti baleta HNK Ivana pl. Zajca Francesco Pio De Benedicts (Aladin), Soyoka Iwata (JasminaJasmina), Jodi Bet (Duh), Tomislav Mužević (Jafar) i Andrei Koteles (Tata), Riječko kazalište mladih Kamov – baletni plesni studio i Klub ritmičke gimnastike Rijeka. Redateljica je Irina Koteles.

Plesna radionica M djeluje u Rijeci niz godina, a za cilj ima poticanje, razvijanje i unapređivanje umjetničke plesne kulture.


Ulaznice po cijeni od 35 kn moguće je kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Za ulazak na događanje potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od događanja. Obavezno nošenje zaštitne maske.

HKD klub
Skip to content