Pedja Bajović: Najbolji’ sat i kusur

Prvih 15 godina života i rada u stand-up komediji Pedje Bajovića rezultiralo je s tri tematske cjelovečernje predstave: S nogu* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), Muškarac (o parenju i razmnožavanju) i Rok trajanja. Na samu 15. godišnjicu od svog prvog nastupa (31.01.2005.), Pedja je odlučio pred publiku prvi put izaći s kompilacijskom predstavom koju je nazvao Najbolji’ sat i kusur, u kojoj se nalaze njegove najbolje fore koje su u tom prethodnom vremenu najviše nasmijale publiku – u našem dijelu svijeta, ali i šire:

‘Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi… ili Japanci? Ili mi.
Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku?
Zašto riječ čimbenik zbunjuje Srbina?
Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?
Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?
A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?
Koliki je IQ zaljubljenog muškarca?
Koliko to glasova ima žena?
Zašto je i kako toljaga iz raja izašla?
Kada treba početi čitati neprijateljsku literaturu?
Sex: ženske face vs. muške misli!
Je li brak stvarno institucija?
Jesu li djeca početak kraja ili kraj početka?
Starenje je prirodna pojava ili međunarodna zavjera?
Šta je strašnije: alkohol ili cigarete? Ili kurve.
Koji je zvuk gori: krc ili klik?
Zašto žene žive duže od muškaraca?
Red, rad ili disciplina?
Pas ili auto: čovjekovi najbolji prijatelj?

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija to ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško!
Uskoro će propast svijeta, pa ni on nema namjeru opstati, a kamoli sada nešto raditi na dobrobit čovječanstva! Davno su mu prošle Isusove i Aleksandrove 33, pa kako svijet do sada nije ni spasio niti osvojio, neće se više ni truditi.
Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom. Čujte i počujte njegov umorni pjev! Nije labuđi, već nekako više – gavranov. Strah, bol, tuga… i sat i kusur smijeha!

Ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji te 60 kn na dan događanja moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije događanja na blagajni HKD-a.

HKD klub
Skip to content