The Best Of [Neša Bridžis]

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis, jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim time jedan je od utemeljivača srpske stand up scene.

Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta s kojim naizmjenično nastupa, podijeljeno u 7 predstava (Život, Plajlista, Film, Muško-ženski odnosi, f40.01, Priča u nedogled, The Best Of). Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2.000 profesionalnih nastupa. Sa svojim je predstavama obišao cijelu Srbiju i Europu i, pored straha od letenja, publika ga je imala priliku vidjeti i u Australiji.

Uz nastupe na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… sudjelovao je i u 3. sezoni poznatog show programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mesto.

Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više.

Specijal Neše Bridžisa, predstava The Best Of, sastoji se iz niza najboljih, unikatnih, a može se reći i kultnih predstava koje su se vremenom razvile u jako popularne predstave ne samo u Srbiji nego i širom svijeta. Predstava je to u kojoj publika sudjeluje, imajući priliku da čuje svoj omiljeni skeč.


Ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 80 kn na dan događanja moguće je kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Obavezno je nošenje zaštitne maske.

HKD klub
Skip to content