Neizvjesna izložba – koja to više nije // 2. dio

Nakon velikog interesa koji je polučio prvi, drugi dio „Neizvjesne izložbe – koja to više nije“ Galerija Kortil otvara u četvrtak 18. lipnja. Druženje povodom otvorenja izložbe održat će se od 19.30 do 21.30 sati.

Radovi koji će biti izloženi prikupljeni su na temelju poziva odaslanog autorima Rijeke i Primorsko-goranske županije, a na koji se javilo 99 umjetnika sa 120 radova. Zbog velikog broja kvalitetnih prijava izložba je razdijeljena na dva dijela, a drugi će dio prikazati radove 38 umjetnika.

Izložbom se objedinjuju autorska i osobna iskustva nove stvarnosti u kojoj živimo kroz različite poetike, formate i umjetničke tehnike. I dok je prvi dio postava bio posvećen slikarstvu, u rasponu od klasičnih tehnika poput ulja na platnu do digitalnog slikarstva, drugi je dio raznolikiji u medijima. Za Rijeku posve očekivano – prevladava grafika i crtež, ali i mediji poput fotografije, videa, virtualne i proširene stvarnosti.

Neizvjesna izložba – koja to više nije // 2. dio predstavlja sljedeće umjetnike: Zvonimira Kamenara, Ivanu Barić, Melindu Kostelac, Maru Prpić, Jasnu Šikanju, Josipa Butkovića, Martinu Hrlić, Sandru Kordić, Niku Rukavinu, Tomislava Brajnovića, Izabelu Peculić, Anu Vivodu, ariju Žmak-Kunić, Maju Franković, Celestinu Vičević, Tihanu Karlović, Andreja Kurtina, Milivoja Miću Antolovića, Aleksandra Tomulića, Gorana Grudića, Mirnu Kutlešu, Silviju Đolongu, Anu Grubić, Dajanu Radoš, Anamariju Kvas, Gabrijelu Jozić, Jelenu Ternovec, Karla Čargonju, Brunu Butorca, Svjetlanu Despot / Martinu Babić (suradnica), Nenada Robana, Vedrana Rošera, Silviju Golju, Ivanu Bajcer, Leu Čeč, Elenu Apostolovski, Dubravku Kanjski i Ivanu Babić.

Radno vrijeme Galerije Kortil je od ponedjeljka do petka od 10 do 13 sati i od 17 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati, a ulaz na izložbu je slobodan.

HKD klub
Skip to content