Muško-ženski svijet [Neša Bridžis]

Muško ženski svijet, sama riječ puno govori. Neša kroz satiru objašnjava kako to izgleda kada počne narodna izreka džak soli. O braku, o vezi, iz različitih uglova govori o prilagođavanju u zajednici s partnerom i što ona donosi, kao i mane i jednih i drugih. Provjerite zašto je ova predstava obišla regiju i Europu i svrstala se među tri najbolje Nešine predstave.

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim jedan je od utemeljivača srpske stand up scene. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa, podijeljen u 7 predstava.(Život, Plajlista, Film, Muško-Ženski odnosi, f40.01, Priča u nedogled, The Best of) Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa.


Ulaznice po cijeni od 70 kn (€9,29) u pretprodaji i 80 kn (€10,62) na dan događanja moguće je kupiti sat vremena prije početka na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Skip to content