Splicka scena: Mi muškarci, vi žene // standup comedy predstava – OTKAZANO

Zbog novonastale situacije i preporuke Stožera civilne zaštite otkazuje se predstava “Mi muškarci, vi žene” Splicke scene. Povrat novca vrši se automatski ako je ulaznica kupljena online, ili molimo da se javite na mjesto gdje je ulaznica kupljena.
Zbog velikog opsega posla molimo vas za strpljenje kod povrata novca online, svi povrati bit će izvršeni u najkraćem trenutno mogućem roku.


Najbolji splitski stand-up komičari vraćaju se u Rijeku! Nakon dvije rasprodane “Dalmatinske stand-up comedy večeri” ovaj put stižu s tematskom stand-up comedy predstavom “Mi muškarci, vi žene” u četvrtak 2. travnja.

Tema ove stand-up predstave je jasna iz samog naziva. Svi koji budu u publici sigurno će se moći poistovjetiti s brojnim situacijama koje nastaju u odnosima između muškaraca i žena. Kakve su ih sve zgode i nezgode snašle u odnosu sa ženama u njihovima životima (u koje ubrajaju ne samo cure i žene, već i matere, sestre, babe, tetke…) te kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kada su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola: Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

Show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.

Ulaznice po cijeni od 70 kn za parter i 60 kn za balkon moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji, caffe baru Nad urom i sat vremena prije događanja na blagajni HKD-a na Sušaku.

HKD klub
Skip to content