Max teatar: Romanca o tri ljubavi

Duhovita i dirljiva dramska igra u stihovima, formom nalik na Shakespearove ili Molierove komade i jedan od najljepših i najpoetičnijih hrvatskih komada iz pera Antuna Šoljana koji uvijek iznova oduševljava kazališnu publiku.  

Predstava postavlja i daje odgovore na najsloženija pitanja o ljubavi. Kroz priču vas vode četiri središnja lika: Gospa (Helena Minić Matanić), Službenica (Marina Kostelac), Vitez (Amar Bukvić) i Kapelan (Pero Juričić), a radnja je smještena u doba križarskih ratova. 

Gospodar dvorca zadužio je starog kapelana da mu čuva suprugu i posjed. Jednog dana na vrata zakuca mlad i zgodan vitez… 

Predstava  puna humora, ljubavi i strasti u izvedbi sjajne glumačke podjele, pružit će Vam vrhunski kazališni užitak i odgovor na pitanje Pasti i ne pasti, to je pitanje.  

Autorska ekipa
Režija: Marina Kostelac
Glazba: Davor Rocco
Kostimi / rekvizita: Tihana Ostreš
Kostimi / fotografije: Staša Schahman
Make up: Lucija Žulj Juranić
Koreografija / scenski pokret: Deana Gobac
Dizajn plakata: Esad Ribić
Songovi: Davor Gobac


Ulaznice po cijeni od 80 kn moguće je kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave. Obavezno nošenje zaštitne maske.

Skip to content