Marko Tolja / HKD-ov božićni gala koncert

Vrsni glazbenici, božićni klasici, svjetski evergreeni i kantautorske skladbe – sve to moći ćete doživjeti na HKD-ovom božićnom gala koncertu. Marko Tolja dolazi sa svojim sjajnim kvartetom sastavljenim od riječkih all stars instrumentalista: Ivanom Popeskićem, Branimirom Gazdikom, Henryem Radanovićem i Ivanom Pešutom. 

Svaki koncert u mojoj Rijeci mi je poseban doživljaj. Kažu da je u ovom poslu uvijek najteže nastupati doma, ali ja se s time nikako ne bih složio. To su moji ljudi, moja energija i svaki koncert ima posebnu energiju, pogotovo ovi u blagdanskom ozračju kaže Tolja.


Ulaznica po cijeni od 100 kn u pretprodaji ili 120 kn na dan koncerta uključuje i piće dobrodošlice. Ulaznice je moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave. Obavezno nošenje zaštitne maske.

Skip to content