Mala škola kazališta – Romantizam

Umjetnička organizacija Kazališni studio koja radi na popularizaciji kazališne kulture i umjetnosti, poglavito među mladima, uz svoju 20-u godišnjicu djelovanja poziva zainteresiranu djecu i mlade od 14 do 24 godine da se uključe u besplatnu kazališnu radionicu u prostoru HKD-a na Sušaku.

Termin radionice je 26. veljače od 9 do 12 sati, a tematski je fokusirana na razdoblje romantizma te će se program ostvariti pod imenom Mala škola kazališta – Romantizam. Polaznici će kroz djela romantičarskih pjesnika i dramatičara upoznati osnove glume i glavne pojmove koji su obilježili kazalište kraja 18-og i prve polovice 19-oga stoljeća.

Voditelji programa su akademski glumci i dramski pedagozi Nerma Kreso-Kavain i Darko Kavain.

Sudjelovanje u programu je besplatno. Zbog njegove radioničke prirode i epidemioloških ograničenja broj sudionika ograničen, a  obavezne prijave su otvorene do petka, 25. veljače 2022. u 12 sati, na e-mail adresu kazalisnistudio@gmail.com, predmet: Prijava na radionicu.
Prijava mora sadržavati: ime i prezime, dob i kontakt (broj mobitela i/li adresa elektroničke pošte ako nije istovjetna onoj s koje se prijava šalje).
Na istoj se adresi zainteresirani polaznici mogu informirati o detaljima programa, kao i uvjetima u kojima se on realizira.

Program sufinanciraju Primorsko-goranska županija i Ministarstvo kulture i medija Republike hrvatske.


Osobe iznad 16 godina moraju imati COVID potvrdu. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave.

HKD klub
Skip to content