Lela Kaplowitz: To One // koncert

Autorski projekt Lele Kaplowitz To One jedinstveni je glazbeni projekt koji na inovativan način preobražava, njeguje i osnažuje kroz nadahnjujuće iskustvo zvuka. Album To One je fuzija soula, popa, jazza i bluesa s primjesama world glazbe i rocka.

Lela Kaplowitz, rođena Siščanka, pjevačica je i skladateljica s međunarodnim iskustvom. Njezine izvedbe su pamtljive, prožete strašću i pozitivnom energijom. Svoj je životni san ostvarila u rujnu prošle godine nastupom u Carnegie Hallu u New Yorku gdje je promovirala svoj autorski album To One. Dio te energije donosi i u riječki HKD!

Kako Lela uvijek oko sebe okuplja vrhunske glazbenike s kojima muzicira s lakoćom i virtuoznošću, tako će, nakon rasprodanog koncerta u Lisinskom sredinom veljače, nastupiti s iznimnim glazbenicima i u HKD-u u Rijeci.

Njezin bend čine:
Joe Kaplowitz – klavir, orgulje
Elvis Penava – gitara
Dado Marinković – bubnjevi
Lucia Kaplowitz – violina, prateći vokal, step
Mirjana Vladić – prateći vokal
Ana Kalenić Matijević – prateći vokal

Bila je to sjajna večer u Carnegie Hallu! Lela je pružila fantastičnu izvedbu, prekrasnu energiju i zvuk koji zaista nadahnjuje. Pjesme su zadivljujuće, osjećate se kao da ste dio predstave. Jedva čekam sljedeću. Kakva noć!

Mark Saladino, jazz pjevač – New York

Nastup u Carnegie Hallu bio je izvrstan! Aranžmani pjesama s albuma To One bili su vrlo lijepo prilagođeni akustici dvorane Weill Recital. Lelin je glas bio u središtu pozornosti, a njezin nastup magnetski…

Danielle Lewis, A&R predstavnica, PARMA Recordings, North Hampton

Skip to content