Kruševac Geto

Veliki internetski hit Kruševac Geto dolazi u Hrvatsku – popularni komičarski dvojac Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami, koje na društvenim mrežama prati više od 600.000 ljudi, od prošle godine krenuo je i na svoje stand up nastupe.

Život u braku Slobodana i Snežane i njihova dnevna rutina tema su ovog nastupa. Saznati ćete kako su se upoznali i zavoljeli, kako je njihovoj djeci na fakultetu, o njihovom prvom odlasku na ljetovanje i druge crtice iz bračnog života u kojima ćete se sigurno prepoznati i nasmijati do suza. Sat i po suživota sa Slobodanom i Snežanom bit će dovoljno da danima nosite osmjeh na licu.

Od ožujka 2021. kada je izašla premijera ove predstave, ovo je uvjerljivo najprodavaniji događaj u Beogradu.


Ulaznice po cijeni od 70 kn moguće je kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave.

HKD klub
Skip to content