Kakva ti je žena, takav ti je život [Dragan Marinković Maca]

Hit komedija Kakva ti je žena, takav ti je život će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji vas okružuje. Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

Peta autorska predstava Dragana Marinkovića Mace, u samo 20 mjeseci postojanja oborila je sve rekorde gledanosti. Na turnejama po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji ali i Europi, predstava je oduševila više od 60.000 gledatelja.

Ova predstava ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu – od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza – od smijeha.
Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.
Kakva ti je žena, takav ti je život predstava je koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Gledanje predstave je džabe. Samo se karta plaća.


Predstava traje 120 min.

HKD klub
Skip to content