Teatroman/Teatar Exit: Ja, tata! // predstava

U sklopu Dana smijeha u Karnevalu u HKD na Sušaku dolazi Rakan Rushaidat s predstavom Ja, tata!, urnebesnom, smiješnom i dirljivom ispovijedi čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: ”Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke.

Ako ne znate: ”Što to danas znači biti tata?” i ”Zašto uopće imamo djecu?”, ako niste sigurni ”Kakav porod želite?” ili ”Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?”, Ja, tata! dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja,a sve to zahvaljujući sjajnoj glumi Rakana Rushaidata koji će vam pri tome prirediti urnebesnu zabavu.

Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji su već roditelji.

Rakan Rushaidat za ovu je ulogu  nagrađen na Danima satire Fadila Hadžića i na Festivalu glumca u Vinkovcima, a predstava je do sada izvedena više od 170 puta.

Ulaznice po cijeni od 70 kn za parter i 60 kn za balkon moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji, caffe baru Nad urom i sat vremena prije predstave na blagajni HKD-a na Sušaku.

HKD klub
Skip to content