Idealna polovina

Idealna polovina urnebesna je komedija o četvero ljudi, koji u želji da pronađu sebe, svatko u svojem životnom dobu, upadaju u neočekivane situacije iz kojih se moraju čupati kako znaju i umiju.

Majka Danica nikako ne može prihvatiti činjenicu da joj je sin Aca otišao od kuće i oženio se, u 40. godini. Svo četvero iskazuju svoje karaktere, stavove, želje, dileme i strahove, u potrazi su za ljubavlju te svojim idealnim prilikama i partnerima. Postavljajući pitanja ima li uopće idealnog ili idealne ili je to samo dio naših želja i snova, kroz smjeh se publika približava ovim sudbinama, neobičnim situacijama i zapletima.
Duhovita, pametna i pitka komedija, svakako nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Glume: Milan Kalinić, Olga Odanović, Vučić Perović i Anastasia Mandić
Tekst: Milena Depolo
Scenografija i kostimi: Jelena Stokuća
Režija: Nikola Zavišić


Ulaznice po cijeni od 100 kn moguće je kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave. Obavezno nošenje zaštitne maske.

HKD klub
Skip to content