HKD-ov božićni gala koncert: Damir Kedžo

Na kraju jedne od svakako najzanimljivijih i najzahtjevnijih godina u svojem postojanju, Hrvatski kulturni dom na Sušaku s velikim optimizmom u subotu 19. prosinca u 20 sati organizira svoj prvi Božićni gala koncert. Damir Kedžo prvo je ime kojim otvaramo niz, odlučili smo već sada – tradicionalnih godišnjih blagdanskih koncerata.

Koncert započinje prigodnom čašom vina za svakog posjetioca, a kroz večer će nas provesti Kedžo sa svojim impresivnim vokalom i prigodnim autorskim i blagdanskim pjesmama.

Zabavljajmo se sigurno i odgovorno – HKD-ov božićni gala koncert, kao i svi programi u HKD-u, bit će organiziran po svim pravilima i preporukama HZJZ-a: gledalište je organizirano tako da su osigurani dovoljni sigurnosni razmaci između sjedećih mjesta te je broj mjesta smanjen na trećinu, naši volonteri na svakoj izvedbi prije ulaska u HKD mjere posjetiteljima temperaturu, upisuju ih u evidencijsku listu i distribuiraju dezinfekcijska sredstva, prostori se svakodnevno dezinficiraju i prozračuju te je nošenje zaštitnih maskica u prostoru HKD-a (i za vrijeme izvedbe) obavezno.

Zakoračimo zajedno u blagdansko doba uz ovu gala glazbenu večer, zaboravimo na kratko na sve loše i s novim optimizmom krenimo dalje, u bolju novu godinu s glazbom u ušima.

Informacije o ulaznicama uskoro.

Skip to content