Dragan Marinković Maca: Kakva ti je žena – takav ti je život

Fenomenalni komičar Dragan Marinković Maca šalama o odnosu muškarca i žene te vječitim pitanjima u vezi s ovom temom nasmijao je preko 40.000 gledatelja, koji su mu zauzvrat oduševljeno aplaudirali u svakoj dvorani u kojoj je nastupio unazad 12 mjeseci. Ovaj karizmatični glumac pokazao je još jednom zašto slovi za jednog od omiljenih komičara na ovim prostorima.

Priča govori o muško-ženskim odnosima iz svih kuteva, oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo, objasnio je autor predstave, Dragan Marinković.

Predstava Кakva ti je žena, takav ti je život natjerat će vas da dobro razmislite o sebi i o svijetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koja ne žele vezu. Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo naručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš i Sedam načina kako da je osvojiš misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

Ulaznice po cijeni od 90 kn moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije predstave na blagajni HKD-a.

HKD klub
Skip to content