Dragan Marinković Maca: Kakva ti je žena – takav ti je život

Fenomenalni komičar Dragan Marinković Maca šalama o odnosu muškarca i žene te vječitim pitanjima u vezi s ovom temom nasmijao je preko 40.000 gledatelja, koji su mu zauzvrat oduševljeno aplaudirali u svakoj dvorani u kojoj je nastupio unazad 12 mjeseci. Ovaj karizmatični glumac pokazao je još jednom zašto slovi za jednog od omiljenih komičara na ovim prostorima.

Priča govori o muško-ženskim odnosima iz svih kuteva, oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo, objasnio je autor predstave, Dragan Marinković.

Predstava Кakva ti je žena, takav ti je život natjerat će vas da dobro razmislite o sebi i o svijetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koja ne žele vezu. Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo naručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš i Sedam načina kako da je osvojiš misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

Skip to content