Dragan Marinković Maca: Kakva ti je žena, takav ti je život

Zbog novih epidemioloških mjera predstava je odgođena, a novi datum bit će objavljen u što kraćem roku.
Već kupljene ulaznice moći će se iskoristiti za novi termin ili je moguće zatražiti povrat novaca na info@mojekarte.hr.
Zahvaljujemo se na razumijevanju!


Karizmatični glumac Dragan Marinković Maca s predstavom Kakva ti je žena, takav ti je život pokazao je još jednom zašto slovi za jednog od omiljenih komičara na ovim prostorima.

Predstava je to koja ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma: izaziva bolove u trbuhu – od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza – od smijeha. Postoji i mogućnost gubljenja glasa – od silnog smijeha. Isto tako, ova predstava će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji vas okružuje.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.


Događanje se organizira uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera i preporuka. Posjetitelji se pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

Skip to content