Dragan Marinković Maca: Kakva ti je žena, takav ti je život

Hit komedija Kakva ti je žena, takav ti je život će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji vas okružuje. Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

Peta autorska predstava Dragana Marinkovića Mace, u samo 20 mjeseci postojanja oborila je sve rekorde gledanosti. Na turnejama po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji ali i Europi, predstava je oduševila više od 60.000 gledatelja.

Ova predstava ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu – od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza – od smijeha.
Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.
Kakva ti je žena, takav ti je život predstava je koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Gledanje predstave je džabe. Samo se karta plaća.


Ulaznice po cijeni od 90 kn moguće je kupiti online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave.

HKD klub
Skip to content