Branko Đurić – Đuro: Đurologija // predstava

Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom Đurologija obora rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-up u našoj regiji! Đurologija je u dosadašnjih 60 mjeseci postojanja, igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima Top lista nadrealista i Audicija, Branko Đurić Đuro kroz Đurologiju zaista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show Đurologija, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u Đurologiji zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Ulaznice po cijeni od 90 kn moguće je kupiti online preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i caffe baru Nad Urom te sat vremena prije početka predstave na blagajni HKD-a.

Kako je predstava originalno trebala biti odigrana 26. veljače, kupljene ulaznice se mogu iskoristiti za novi termin 7. ožujka ili dobiti povrat novaca na mjestu gdje su ulaznice kupljene do 4.3.2020. godine.

HKD klub
Skip to content