Crnogorac u krevetu

Sat i pol vrhunske zabave uz najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena “Crnogorac u krevetu”. Njezin autor i jedan od dvaju likova na pozornici je Peđa Šuškavčević, u susjednoj Crnog Gori, ali i puno šire, sinonim i simbol za komediju. Predstava se koja bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.

Ovu komediju od obične dijeli odličan tekst, vrhunsko glumačko umijeće i dobra scenografija. Predstava se izvodi više od 10 godina, a prošle godine prešla je i respektabilnu brojku od 100 tisuća gledatelja. Toj brojci treba dodati i gotovo 6000 posjetitelja u petnaest raspordanih predstava u Splitu, 1. 200 posjetitelja u dvije raspordane predstave u Slavonskom Brodu, 1.000 posjetitelja u Šibeniku… jer ova se komedija po nekoliko puta igra u svakom gradu gdje gostuje.


Ulaznice po cijeni od 60 kn u pretprodaji i 70 kn na dan predstave moguće je kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave. Obavezno je nošenje zaštitne maske.

HKD klub
Skip to content