Eurosong future show [Canta]

Eurosong future show je glazbeno-satirična kazališna predstava čiji se sadržaj može sažeti u jednoj rečenici: Godina je 2290. i Elijeni (vanzemaljci) po prvi put gostuju na Eurosongu.

Novi kazališni projekt UO Canta vodi vas kroz svijet budućnosti koji se po mržnji i netoleranciji prema drugima i drugačijima ne razlikuje puno od današnjeg svijeta. Predstava je koncipirana kao komična fabula isprepletena nizom glazbenih brojeva koje glumci/glazbenici izvode uživo na sceni. Progovarajući o diskriminaciji drugih po osnovi nacionalnosti, seksualne orijentacije ili vjere kao i o političkom oportunizmu, korupciji i nasilju. Eurosong future show ne štedi nikoga. Osim puno smijeha i dobre zabave, protkanog uličnim žargonom, nakon odgledane predstave možete zastati i zapitati se o vlastitim predrasudama u doživljavanju drugih i drugačijih.

O ovom kazališnom djelu Tomislav Kurelec piše:
Ivan Leo Lemo je kao redatelj interprete potaknuo da dosegnu svoje vrhunce u skladnom povezivanju glumačkih i glazbeničkih elemenata scenskog izraza, dajući im dodatnu vrijednost precizno vođenim pokretom koji je obogatio cjelovitost Eurosong Future Showa efektnim elementima fizičkog teatra, ostvarujući tako atraktivni i vrlo neobični suvremeni kabaret.

Autor: Zoran Brajević
Redatelj: Ivan Leo Lemo
Skladatelji: Zoran Brajević, Damir Horvat, Jurica Hotko
Kostimografkinja: Mirjana Zagorec
Koreograf: Leo Mujić
Izvođači: Zrinka Kušević, Mia Krajcar, Jurica Hotko, Damir Horvat
Producent: Damir Horvat, U.O. Canta
Fotografkinja: Marina Ribar
Dizajnerica: Kristina Gračan


Ulaznice po cijeni od 60 kn moguće je kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.

Obavezno je nošenje zaštitne maske.

HKD klub
Skip to content