Arijana Čulina: Disco Baba

Zbog nenadane spriječenosti glumice predstava “Disco baba” je odgođena, a novi će termin biti objavljen uskoro. Ulaznice kupljene za ovu predstavu neće vrijediti za novi termin. Za ulaznice kupljene online preko sustava mojekarte.hr povrat novaca će se izvršiti automatski, a za one kupljene u Dallas Music Shopu, Foto Reviji ili New Soundu povrat se vrši na istom mjestu.


Mono komedija – cabaret Disco Baba napisana je već prepoznatljivim rukopisom Arijane Čuline. Monologe kroz koje na njezin, poznat – komičan ali iskren način progovara o starenju, muškarcima, djeci, ženama koje svim sredstvima nastoje sačuvati mladost, susjedama, samopomoći, presijeca poznatim hitovima 80-ih koji su obilježili njezinu mladost.

Riječi pjesama su na komičan način prilagođene tekstu tako da cijela predstava još više ima naglasak na satiri s kabaretskim štihom. Radi se o ženi koja je zašla već u neke godine i lamentira o svemu što joj se događalo i situaciji u kojoj se nalazi. Pravi rezime prohujalih godina raspravljajući o tome kako je danas gotovo zabranjeno ostarjeti, o muškarcima kojima opada interes za starijim ženama, djeci koji zanemaruju roditelje i sve teže postaju samostalni, općenito o modernom vremenu koje se razlikuje od onoga u kojem je odrastala, izlazila, družila se, doživjela prve ljubavi i na koje je asocira disko glazba tog vremena.

HKD klub
Skip to content